Spro Carp Maxx Zsinór - Spro Carp Maxx 3000M | Zsinórok

mi-kell-a-diákigazolvány-igényléséhez

Ezt a minden tekintetben egyedülállónak tekinthető típust agyon magas szakítószilárdság, jó csomótűrő-képesség, és különleges lágyság jellemzi. Bővebb leírás Rendelhető Termék eltávolítása a kedvencek közül. Termék hozzáadása a kedvencekhez Nyomtatás Adatlap Termék színe: Barna Kiszerelés: 1 tekecs/doboz Zsinórhossz: 150m/tekercs Termék anyaga: Monofil Egyéb infó A Nevis Carp Maxx pontyozó zsinórt bojlis teszthorgászok fejlesztették ki, amely a profi horgászok legmagasabb elvárásainak is megfelel. Ezt a minden tekintetben egyedülállónak tekinthető típust agyon magas szakítószilárdság, jó csomótűrő-képesség, és különleges lágyság jellemzi. A bedobás után gyorsan merül, a magas kopásállósága pedig garantálja a hosszú élettartamot. A Nevis Carp Maxx 150m-es monofil zsinór főbb tulajdonságai: Átmérő (mm) Szakító sz. (kg) Hossz (m) Szín 0. 12 2. 3 150 barna 0. 14 3. 1 0. 16 3. 9 0. 18 4. 3 0. 20 5. 22 6. 6 0. 25 8. 4 0. 28 9. 30 11. 35 14. 8 0. 40 17. 8 9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

  1. For sale
  2. Price
  3. Nevis Carp Maxx pontyozó zsinór - 150m - Jenő Horgászboltja

For sale

  1. Tea: Filteres Zöld, Fekete és Gyümölcstea | Tchibo
  2. Spro Carp Feeder Line monofil zsinór - Carpmania Sporthorgász Centrum és horgász webáruház
  3. Budapest Bank - Szentendre - Duna Korzó 18. - expresszkolcson
  4. Spro Carp Maxx Zsinór — Merülő Zsinór - Fogas Sport-, Horgászcikk Szaküzlet
  5. SPRO Carp Maxx 150m - Horgász webáruház, horgászbolt
  6. Testvéremnek szülinapjára idézetek
  7. Szovegszerkesztoő program online subtitrat
  8. Nevis Carp Maxx damil-350m / 0,22mm - Minőségi vadász és hor

A hagyományos fenekezést folytató vagy a bojlis horgászattal is kacérkodók ideális partnere lehet. Sötétbarna színű. 3. Tubertini Power Carbon Különleges, terepmintás, többféle zöld szín kombinációjával létrehozott, speciális monofil pontyozó zsinór. Rendkívül erős, amely biztosítja, hogy a legnehezebb terepen is megállja helyét. Használata kifejezetten vízi növényzettel - hínárral, sással, náddal - sűrűn benőtt területen ajánlott. Különösen sima, kopásálló felülete lényegesen nehezebben sérül, mint a hagyományos damilok bármelyike, illetve a többféle zöld színárnyalatnak köszönhetően észrevétlenné válik a környezetében. 4. Gamakatsu Super G-Line A Super G-Line egy különleges, az eddigiektől eltérő gyártástechnológia bevezetése során kifejlesztett damil, ami hosszú tesztek és próbák után került forgalomba. A végeredmény lenyűgöző. 14-féle méretben készül és ezredmilliméter pontosságú. A lágy zsinór nagyon jól tűri a csomót és minimum kétszer annyi ideig állja a megpróbáltatásokat, mint egy átlagos damil, köszönhetően a speciális UV védelemnek, amely megvédi a zsinórt a nap káros (öregítő) hatásaitól.

Price

2022. 01. 06 9:53 Kedves Vásárlóink! A horgá csapata azon dolgozik, hogy önöket mégjobban kitudja szolgálni! Első lépésként a webáruház kinézetileg és tartalmilag megújul! Üdvözlettel: Horgá 2019. 03. 22 3:44 A mai naptól a Haldorádó termékei elérhetőek a webáruházunkban és üzletünkben! 2017. 02. 16 6:02 2017. 16 4:52 ÚJ OKUMA CUSTOM BLACK ORSÓ Az Okuma Custom Black orsója egy kiváló választás a távdobó orsót igénylő horgászat szerelmeseinek: a bojlizás, nagy távolságra való feederezés és fenekezés kiváló eszköze. A Custom Black a Distance orsók alapjaira épült orsó, matt fekete színben, klasszikus, kényelmes fogású, az Okuma Longbow orsók védjegyévé vált rózsafa hajtókarmarkolattal, amely excentrikus kialakítása miatt mindig a megfelelő szögben, függőlegesen áll, így a horgász vaktában odanyúlva is könnyen megragadhatja azt. A Custom Black 3+1 egy csapágyat kapott, dobemelő rendszere a Distance orsóknál megszokott, hibátlan zsinórképet produkáló csigatengelyes megoldású. Az Okuma orsóknál megszokott, tökéletesen egyenletesen működő olajos filc betétes fék rövid úton állítható, úgynevezett gyorsfék, amely a sok dobással járó módszereknél sok előnnyel jár: a kezünk hamar rááll, melyik szögben kell állnia a fékgombnak a dobáshoz szükséges, teljesen behúzott állásban.

Nevis Carp Maxx pontyozó zsinór - 150m - Jenő Horgászboltja

spro carp maxx zsinór specs